Sponsoren

Trots op onze sponsors

sponsoring is voor een vereniging als de onze van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de vereniging onder andere de mogelijkheid om goed onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de regio, de vereniging en haar leden ten goede.

Als ‘Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland’ is het ons doel om in de gehele Noordkop actief te zijn. Dit betekend dat wij regelmatig onze ligplaats willen verplaatsen. Niet alleen is dit positief voor de zichtbaarheid voor onze sponsors, op deze manier kunnen we ook variatie bieden aan onze leden.

Wij zijn natuurlijk blij met iedere vorm van sponsoring. Indien u sponsoring overweegt of meer informatie wilt kunt u naar onze sponsorbrochure vragen. Daarin staan verschillende mogelijkheden om onze vereniging te steunen. 

Wilt u vriend van de vereniging worden? Met een donatie vanaf 50 euro bent u ook welkom op de jaarlijkse verenigingsdag!

Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland

Bankrekening: NL05RABO0341596329

Kvk-Nummer 71882359

 

Klik op de afbeelding om het sponsorplan te downloaden.

Sponsoren:

Vrienden van de vereniging

Kees Mosterd

Gerard en Laura Simonse

Mark Janssen

MUA crew on the DLV2000

Henk en Mathilde van den Berg

Arie de Koning

Ed en Moon Kager

Sjors Thomas

Remco van den Berg

Gert-Jan Geus en Karin Wijngaard

Evert en Susanne Kisteman

Jaap Been

Bas Scholten

Kees Kroon

Debby Bijl

David Tisley

Paul Thomas

Jurgen de Graaff

Fam. van der Haag

Ronnie Vrieling

Dick Borst

Fam. Warmerdam

Brian Klik

HEB JIJ INTERESSE IN SLOEPROEIEN?

Wij zijn een jonge vereniging opgericht in 2018 en het team bestaat uit leden met ervaring op alle niveaus. Een perfecte basis om een fijne teamsport te beoefenen vanuit een prachtige omgeving. Heb je interesse? Neem contact op en roei geheel vrijblijvend mee.

Ligplaats:

W.V. Amstelmeer

De Haukes 2

1778 KD Westerlandeer

Postadres

Koningin Maximalaan 139

1787 DA Julianadorp