Sponsoren

Trots op onze sponsoren

Sponsoring is voor een vereniging als de onze van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de vereniging onder andere de mogelijkheid om goed onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de regio, de vereniging en haar leden ten goede.

Als ‘Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland’ is het ons doel om in de gehele Noordkop actief te zijn. Dit betekent dat wij regelmatig onze ligplaats willen verplaatsen. Niet alleen is dit positief voor de zichtbaarheid voor onze sponsors, op deze manier kunnen we ook variatie bieden aan onze leden.

Wij zijn natuurlijk blij met iedere vorm van sponsoring. Indien u sponsoring overweegt of meer informatie wilt kunt u naar onze sponsorbrochure vragen. Daarin staan verschillende mogelijkheden om onze vereniging te steunen. 

 

Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland

Bankrekening: NL05 RABO 0341 596 329

Kvk-Nummer 71882359

 

Vraag ons sponsorboekje aan bij pr.srvkvnh@gmail.com

SrvKvNH bidon kopen?

Voor maar €8,- (excl. verzending) kunt u een prachtige officiële bidon van ons kopen. De volledige opbrengst gaat naar de vereniging zodat wij onze spullen goed kunnen blijven onderhouden. U helpt daarmee de vereniging en heeft zelf een prachtige bidon. Voor het kopen van deze bidon kunt u contact met ons opnemen.

Sponsoren 2024

Riemsponsoren 2024/Vrienden van de vereniging

Jacob Been

Gertjan en Karin

Raymond en Esther Huijg

Paul Thomas

Ligplaats:

W.V. Amstelmeer

De Haukes 2

1778 KD Westerland

Postadres

Callantsogervaart 10 

1788 PS Julianadorp

Sloeproeiverenigingkvnh@gmail.com