Sponsoren

Trots op onze sponsors

Sponsoring is voor een vereniging als de onze van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de vereniging onder andere de mogelijkheid om goed onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de regio, de vereniging en haar leden ten goede.

Als ‘Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland’ is het ons doel om in de gehele Noordkop actief te zijn. Dit betekend dat wij regelmatig onze ligplaats willen verplaatsen. Niet alleen is dit positief voor de zichtbaarheid voor onze sponsors, op deze manier kunnen we ook variatie bieden aan onze leden.

Wij zijn natuurlijk blij met iedere vorm van sponsoring. Indien u sponsoring overweegt of meer informatie wilt kunt u naar onze sponsorbrochure vragen. Daarin staan verschillende mogelijkheden om onze vereniging te steunen. 

Wilt u vriend van de vereniging worden? Met een donatie vanaf 50 euro bent u ook welkom op de jaarlijkse verenigingsdag!

Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland

Bankrekening: NL05 RABO 0341 596 329

Kvk-Nummer 71882359

 

Klik op de afbeelding om het sponsorplan te downloaden.

Sponsoren 2021

Riemsponsors 2021

Jacob Been

Familie Klik

C. Wessels Bloembollen BV

Anton Groep

Vrienden van de vereniging 2021

Frank Mulder

Gerard en Laura Simonse

Kees Kroon

Ed en Moon Kager

Gert-Jan Geus en Karin Wijngaard

Paul Thomas

Brian Klik

Fam. Warmerdam

Ligplaats:

W.V. Amstelmeer

De Haukes 2

1778 KD Westerland

Postadres

Callantsogervaart 10 

1788 PS Julianadorp

Sloeproeiverenigingkvnh@gmail.com