Door: Fré Wessels

Afgelopen zaterdag weer een wedstrijd met 2 teams, 2 sloepen met de bussen van Prommenz en Witkamp en de huurtrailer van aanhangwagen centrum Noord Holland naar Langweer.
Mooi weer, zonnetje, iets bewolkt af en toe, niet veel wind, we hadden er zin in.

Op tijd aangekomen, er werd gekraand met 2 heftrucks, daarna door gevaren naar de haven, aldaar koffie / thee met het heerlijke krentenbrood made by Annekatrien gedaan en wachten tot de wedstrijd begon.
Dit keer team Vrijbuiter dames met op slag Debby en Anne, ervoor Marizzz en Machteld (ipv Nadine want die was ziek) Tineke en Annekatrien en Naomi en ik (Fré) in de boeg en Stephanie als stuurvrouw, kortom dames boot vol.

We hebben ontzettend hard geroeid, geroepen, gehangen en gelachen en waren in 1 uur en 51 minuten weer binnen, 14,8 km geroeid en werden dit keer niet ingehaald door de mannen in de zeeg! Wij hebben ze wel binnen geschreeuwd!
Daarna even bijgekomen en weer gekraand en naar de feesttent, helaas begon de prijsuitreiking pas om 18.00 uur dus na wat drinken en broodjes hamburger/patat weer terug naar huis. Onze 3e prijs vrije klasse werd opgehaald door het dames team van Mare Australis!