Door: Debby Bijl

Zatedrag 25 november was het zover. De meeste leden konden aanwezig zijn om dit heugelijke feit te vieren. Deze keer was er een heuse feestcommissie ontstaan bestaande uit Esther, Raymond, Machteld en Astrid.

De aftrap begon met een pagina groot interview met mooie foto’s in de zaterdag editie van het Noord Hollands dagblad en dat voor de gehele regio Noord Holland! Super leuk stuk en goed geregeld.

Om 16.00 uur kwamen van alle kanten  de leden aan; op de fiets, met een chauffeur, met de camper of met eigen auto, met of zonder partner, bij de feestlocatie van Esther en Raymond.

De details waren tot in de puntjes verzorgd, foto’s door de jaren heen aan een lijntje, oranje (club kleur;)) bloemetjes met oranje strikjes aan de vaasjes, taart met op elk stuk een eetbaar clublogo, voldoende eten, zowel ingekocht als meegebracht door de leden, en drinken en een ‘strak’ programma.

Dat begon met een welkomstwoordje en de huishoudelijke mededelingen van Esther. Daarna lekker bakkie koffie en thee met taart
Er druppelden nog enkele leden binnen en toen iedereen er was (Spond werd even gecheckt) kreeg Debby het woord vanuit het bestuur om wat te vertellen over de afgelopen 5 jaar.

Daarna kon Ronnie het goede nieuws vertellen dat we een nieuwe 2e trailer gaan aanschaffen en een nieuw set riemen.
Ondertussen was de koffie al verruild voor ander nat en begonnen de magen te knagen.

Allemaal naar beneden en ons te goed gedaan aan het vele lekkers wat was ingebracht. Zo leuk om allerlei baksels te zien en te proeven. Met de buiken vol weer lekker naar de ‘kroeg’ bovenin.
De muziek is wel het vermelden waard. Honderden singels en ELp’s (die zwarte ronde platte platen) en 2 draaitafels vonden vanzelf hun weg. Dick, Stan (van Nadine), Astrid en Esther lieten vele gouwe ouwe’s horen. 

En toen werd het tijd voor de pub quiz. Op een eerlijke manier werden de groepjes gevormd en de woordvoerder kreeg een hoedje op. En toen werd het spannend…leuke vragen die de hersens lieten kraken en daarna elkaars antwoorden nakijken. Willem heeft met luide stem de antwoorden voorgedragen en was er voor de winnaars een klein prijsje. 

Daarna gingen de beentjes van de vloer en werd er uit volle borst meegezongen. Rond een uur of 01.00 ging het lichtje uit en konden we op een zeer geslaagde 5 jaars jubileum terugkijken!!